Direct naar de inhoud van deze pagina

Bied je hulp aan

Laat zien dat het kan!

Iemand blij maken kan eenmalig, iedere week, bij iemand thuis of voor een organisatie. Je kunt op Young Impact altijd iets vinden dat bij je past of iets nieuws doen.

Wist je dat anderen blij maken, jou ook happy maakt?

Wetenschappers hebben ontdekt, dat er een gelukstofje vrijkomt als je iets voor een ander doet, waardoor je, je beter voelt. Dat stofje heet oxytocine en is een gelukshormoon. Als je start met je happy voelen betekent dat ook:

  • Dat je iets leuks en avontuurlijks doet in je vrije tijd
  • Jezelf en de dingen waar je goed in bent ontwikkelt
  • Je andere mensen leert kennen
Je kunt anderen een glimlach bezorgen en een glimlach terugontvangen. Start met het maken van een verschil, met het aanmaken van een account.

Hoe bied je jezelf aan?

Waar word jij happy van om te doen? Deel jouw passie en kijk hoe je hiermee iets voor een ander kunt betekenen. Dat kan natuurlijk van alles zijn!

Doe jij iedere dag 2 push-ups, zit je veel in de sportschool en volg je online alle sportfanaten en oefeningen? Deel dat je daar blij van wordt en daarom aan de slag wilt als trainer bij een sportclub.

Maak jij je eigen beats en vlogs? Wil je graag een ander helpen met jouw creatieve skills? Misschien kan je het gelijk koppelen aan een live cam-moment voor je eigen vlogkanaal.

Of hou jij van knutselen en weet je altijd wel iets moois te maken? Lijkt het je leuk om een knutselclub te starten?

Je kunt zelf aangeven hoe vaak en waarmee je iemand kunt helpen. Op basis van je interesses geef je aan, wat je aanbiedt aan een ander. Je kunt je hulp aanbieden door jezelf te registreren en een aanbod te plaatsen.

Ik heb mijn hulp aangeboden, wat nu?

Waar jij blij van wordt, wordt nu getoond aan organisaties bij jou in de buurt die passen bij jouw interesses. Zij kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw aanbod. Je kunt natuurlijk ook zelf reageren op vragen die je interessant vindt. Bekijk de actuele vragen.

De marktplaats van Young Impact zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!