Direct naar de inhoud van deze pagina

Wat is Young Impact

Hoe vaak krijg je niet de vraag: wat wil je later worden? Maar hoezo moet je iets worden, je bent toch al wat? En waarom 'later' terwijl er nu al zoveel te doen is?


Young Impact gelooft niet in wachten tot je volwassen bent om wat voor de wereld te betekenen. Wij denken dat wij als jongeren, met onze frisse blik en nieuwe ideeën, juist nu al moeten meedoen. De wereld wacht niet, dus waarom zouden wij?

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Wij roepen niet dat dingen anders moeten, wij laten zien dat het kan! Met een inspirerend programma reizen we langs scholen in Nederland. We helpen je ontdekken wat jij wilt veranderen in de wereld en welke talenten en tools je kunt inzetten om dat te doen. Ons succes vieren we jaarlijks tijdens Young Impact Celebration. Een waanzinnig feest met (inter)nationale iconen, artiesten en live inspiratie voor nog meer positieve verandering.

Young Impact is geïnspireerd door WE Day, een beweging van meer dan 2 miljoen jongeren met als doel om samen de wereld verbeteren. Als zij dit kunnen, dan kunnen wij het natuurlijk ook.


Voel jij ook dat je een verschil kunt maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Sluit je dan aan bij Young Impact. Doe mee aan een challenge of meld je school aan. Grijp deze kans om te laten zien in wat voor wereld jij wilt leven.


Young Impact Celebration

Succes moet je vieren en inspiratie moet je delen, vinden wij. Dus organiseren we eens per jaar een groots evenement met (inter)nationale iconen en artiesten, live optredens en inspiratie. Iedereen die in actie is gekomen via Young Impact maakt kans om bij dit evenement te zijn. Je kunt geen kaartje kopen voor dit feest, maar wel toegang verdienen door iets positiefs te betekenen voor een ander, de buurt, de stad of de wereld.Young Impact Scholenprogramma

Young Impact reist met een scholenprogramma langs allerlei scholen in Nederland. We denken mee over wat jij wilt veranderen in de wereld en hoe je dat het beste kunt doen. Wat wil je? Wat kun je? Wat zullen we samen veranderen? Het resultaat is een challenge waarin we een probleem aan gaan pakken. Van een beach clean-up, een pop-up buurtcafé voor mensen die veel alleen zijn tot een klimaatmars. Bedenk het zo gek als jij wilt.


Young Impact Marktplaats

Op deze marktplaats kun je ook na het scholenprogramma of na de challenges in actie blijven komen. Uiteraard ben je hier ook heel erg welkom als je 14 jaar of ouder bent en gewoon iets voor een ander wilt doen. Je vindt op deze marktplaats allerlei hulpvragen waar jij bij kunt helpen. Kom blijvend in actie en meld je aan als vrijwilliger!