Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt

Welkom! Young Impact is een online platform waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Samen werken we aan een mooiere samenleving in Nederland. Hulp vragen of impact hebben wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussen in én bij jou in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk, en gratis!

Account aanmaken

Het gebruik van de marktplaats van Young Impact is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Maak een account aan

Wist je dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat jij de juiste persoon vindt!

Lees meer over:

Betrouwbaarheid & veiligheid:

Het gebruik van de makrtplaats van Young Impact is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!