Direct naar de inhoud van deze pagina

Marktplaats Young Impact

Wil jij je graag inzetten voor anderen?

Eenmalig, iedere week, bij iemand thuis of voor een organisatie? Op Young Impact vind je altijd iets dat bij jou past waardoor je blijvend in actie kunt komen.


Iets doen voor een andere geeft je een goed gevoel!

Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat er gelukshormonen (oxytocine) vrijkomen als je iets voor een ander doet? Daarnaast zijn er genoeg anderen redenen om aan de slag te gaan als vrijwilliger:

  • Het is een leuke vrijetijdsbesteding
  • Je vergroot je talenten en je ontwikkelt jezelf
  • Je leert andere mensen kennen
En tot slot, je kunt iets betekenen voor een ander waar je veel waardering voor krijgt!

Hoe bied je jouw hulp aan als vrijwilliger?

Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een aanbod te plaatsen. Met het plaatsen van het aanbod geef je aan waar je interesses liggen. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als trainer bij een sportclub of kan je af en toe boodschappen voor iemand meenemen? Alles kan! Je kunt zelf aangeven hoe vaak en waarmee je iemand wilt helpen.

Ik heb mijn hulp aangeboden, wat nu?

Jouw aanbod wordt getoond aan organisaties bij jou in de buurt met vragen die passen bij jouw interesses. Zij kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw aanbod. Je kunt natuurlijk ook zelf reageren op vragen die je interessant vindt. Bekijk de actuele vragen.

De marktplaats van Young Impact zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!